The only conference focused on Sponsored Product Ads (SPAs), Retail Media, and Co-op Marketing.

October 3, 2019 | New york city

Get tickets
About

The Event

As Google and Amazon continue to dominate the shopping experience, brands and retailers must come together to find new ways to compete. That’s why in October 2018, we hosted our inaugural conference: New York KnowGo - a one-day event that was all about helping brands and retailers learn how to better collaborate to win.

The event brings together over 250 members of this community of strategist and practitioners under one roof for lively and highly targeted conversations.

Last year’s event was attended by over 120 delegates representing 90 different brands, including 17 of the top 50 US ecommerce retailers.

At this year’s event we will be welcoming over 250 attendees and provide a highly focused agenda with greater emphasis on first party research, strategy, and actionable insights.

At the event, you will find ways to scale up Co-op partnerships, improve site monetization programs and net worth with retail media experts.

About

The Event

As Google and Amazon continue to dominate the shopping experience, brands and retailers must come together to find new ways to compete. That’s why in October 2018, we hosted our inaugural conference: NY KnowGo - a one-day event that was all about helping brands and retailers learn how to better collaborate to win.

This year, we'll bring together 250+ members of this community of strategist and practitioners under one roof for lively and highly targeted conversations. As a result, you will have a unique opportunity to find ways to scale up Co-op partnerships, improve site monetization programs and network with retail media experts.

Get Inspired

Meet our keynote speaker

Nate Silver
Founder, FiveThirtyEight.com
Author, The Signal and The Noise
Learn more

250

Attendees in 2019

100+

Different brands

25

Top 50 US retailers
Sharing their knowledge

2019 Speakers

We are in conversation with a number of industry experts representing retailers, brands, and networks. Additionally, the conference will have a special, thought-provoking guest who will end the conference leaving you inspired.

While we finalize the details, why not have a look at the amazing lineup of speakers from last year’s event?

Schedule

2019 Agenda

9:00 am
60 min
Breakfast & Registration
10:00 am
30 min
Andreas Reiffen
A New Era of Collarboration
As a Google and Amazon continue their attempt to dominate the shopping experience, brands and retailers need to come together to find a new way to collaborate and compete. Let's find out how.
10:30 AM
60 min
Keynote Speaker | Panel
Precis: Perspectives 2020: What the future holds for ecommerce retail as told from the perspective of a major retailer, brand, platform, and technology vendor.
Each speaker will have 10 minutes for remarks, followed by a 20-minute panel discussion.
11:30 am
30 min
Brand Panel
Precis: Discuss the dynamics involved in managing a DTC business while balancing wholesale commitments, Amazon spend, and platform opportunities.
12:00 pm
60 min
Catered Lunch
1:00 pm
45 min
Keynote Speaker
NATE SILVER,
Founder and CEO of FiveThirtyEight.com
Topics to include President Trump, politics, data science.  Specifics TBD.
1:45 pm
45 min
Breakout Sessions
Attendees are split into three breakout groups, to be run parallel.
Track One: The $42B Digital Co-opportunity
Track Two: Blurred Lines: Are Marketers Selling Consumers Search Results or Sponsored Ad
Track Three: Amazon themed topic
2:30 pm
30 min
Networking Break
3:00 pm
30 min
Retail Panel
Precis: The transition from ecommerce retailer to retail platform is still being defined. How can retailers reinvent themselves to take advantage of the opportunities afforded via site monetization and marketplace sales?
3:30 pm
30 min
Amazon Panel
Precis: Amazon has given opportunities to businesses and individuals to level the playing field in ways that other channels have not. Hear success stories from small-time brands that were able to take on the established players, and win.
4:00 pm
45 min
Keynote Speaker: TBA
4:45 pm
15 min
Closing Remarks
Andreas Reiffen
5:00 pm
Cocktail Reception
Venue

Union Park

New York's premier event space in the heart of Union Square boasting urban architecture and modern design

Interested in being a speaker or sponsor?

Get in touch
Who attended?

2018 Attendees

Got questions?
We've got answers.

What is NY KnowGo about?

Who is the event aimed at?

Why should I attend?

How much is it to attend?

Can I get a group booking deal?

Can I get a refund if I can't make it?

Can I swap my ticket with a colleague?

What happens if the event is canceled or postponed?

Where can I sign up to find out more about the agenda, topics and speakers?

I would like to partner with the event, how can I do that?

Can I put forward a speaker proposal?

Where is the venue?

What time do doors open?

Will there be food?

How can I find out more about Crealytics?

If you have any further questions, feel free to reach out to mark@nyknowgo.com.